CREATIVA
  • Home
  • 냉동트러플 / Frozen truffle
  • 파스타 - Pastificio Mancini
  • EVOO/엑스트라버진
    • VIOLA
    • STOICA
  • 트러플 가공제품
    • 트러플 오일 - Truffle oil
    • Bollicine - 트러플 버블
    • 트러플 소스 - truffle Sauce
    • 트러플 소금 - truffle salt
    • 트러플 꿀 - truffle honey
    • 화이트트러플소스 - Vellutata
    • 트러플 파스타 / Truffle pasta
  • 보타르가 Bottarga
  • 기타 제품
    • 트러플 슬라이서
    • 모렐버섯/Morels
    • 포르치니 / Porcini
    • 빵
  • Contact
  • Blog 트러플의 이야기
  • STORE / SHOP
  • 정보

향기로운 이야기 . . .

VITTORIO COCCHI CHEF'S TRUFFLE NIGHT - 섹션에이트러플 이벤트 트레일러.

9/25/2018

0 Comments

 
Chef Vittorio Cocchi enhanced our summer black truffle from Umbria at Section A, Located in Itaewon. It was an unforgettable night for everyone who joined us at the restaurant.

9월 6일 열렸던 #섹션에이 의 #트러플나이트
비토리오 셰프의 지휘아래, 트러플 5코스 디너가 만들어지고 테이블에 올려지기까지! 즐거운 에너지로 꽉 채워진 그날의 현장 분위기를 영상으로 전합니다. 
#비토리오셰프 #vittorio #sectiona

0 Comments



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    February 2020
    December 2019
    October 2019
    September 2019
    August 2019
    April 2019
    March 2019
    February 2019
    January 2019
    December 2018
    November 2018
    October 2018
    September 2018
    August 2018
    July 2018
    June 2018
    May 2018
    April 2018
    March 2018
    February 2018
    January 2018

    Categories

    All

    RSS Feed

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • 냉동트러플 / Frozen truffle
  • 파스타 - Pastificio Mancini
  • EVOO/엑스트라버진
    • VIOLA
    • STOICA
  • 트러플 가공제품
    • 트러플 오일 - Truffle oil
    • Bollicine - 트러플 버블
    • 트러플 소스 - truffle Sauce
    • 트러플 소금 - truffle salt
    • 트러플 꿀 - truffle honey
    • 화이트트러플소스 - Vellutata
    • 트러플 파스타 / Truffle pasta
  • 보타르가 Bottarga
  • 기타 제품
    • 트러플 슬라이서
    • 모렐버섯/Morels
    • 포르치니 / Porcini
    • 빵
  • Contact
  • Blog 트러플의 이야기
  • STORE / SHOP
  • 정보