Joo Hyung Kang is a Korean skilled chef that when it comes to Italian food expresses himself as a native Italian cook! Thanks to him and with the partecipation of McGuigan Vinery from Australia we were able to perform, assist and enjoy a wonderful wine and Truffle pairing night. 강주형쉐프님과 McGuigan Vinery 와 Selezione Umbria는 트러플 코스요리와 호주 와인 페어링 이벤트 열렸습니다 . 강주형 쉐프님은 한국사람인데 이탈리아요리 할때 이탈리아 출신처럼 요리로 표현할수 있는 분입니다 .
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Loris Pistillo 쉐프가 준비한 이탈리아산 (움브리아) 생트러플 여름시즌 마무리 이벤트. Chef Vittorio Cocchi enhanced our summer black truffle from Umbria at Section A, Located in Itaewon. It was an unforgettable night for everyone who joined us at the restaurant. 9월 6일 열렸던 #섹션에이 의 #트러플나이트 비토리오 셰프의 지휘아래, 트러플 5코스 디너가 만들어지고 테이블에 올려지기까지! 즐거운 에너지로 꽉 채워진 그날의 현장 분위기를 영상으로 전합니다. #비토리오셰프 #vittorio #sectiona |
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February 2020
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